این روزها در ساخت و ساز خانه های مسکونی، ادارات، کارخانه ها و حتی در صنعت کشاورزی نیاز به دسترسی آب در زمانی کوتاه از مهم ترین مواردی است که در ابتدای کار همه به آن فکر می کنند. یکی از راه حل ها برای رفع مشکل افت فشار آب استفاده از پمپ آب است که دارای انواع مختلفی می باشد. ما امروز می خواهیم بیشتر شما را با پمپ آب طبقاتی چیست؟ و قیمت پمپ آب طبقاتی آشنا کنیم و اطلاعاتی در این زمینه در اختیارتان قرار دهیم.

آشنایی با پمپ آب طبقاتی

همانطور که در بخش مقدمه هم عنوان کردیم این روزها استفاده از انواع پمپ آب از معمولی ترین روش ها برای برطرف کردن مشکلات دسترسی به آب در ساختمان های مختلف و حتی صنعت کشاورزی می باشد.

برای انتخاب و خرید پمپ آب مورد نظر باید بدانید که اصلا پمپ آب طبقاتی چیست؟ دارای چه مدل هایی می باشد؟! قیمت پمپ آب طبقاتی چند است؟ استفاده از این پمپ چه مزیت ها و معایبی دارد و….

در یک تعریف کلی درباره پمپ آب طبقاتی باید بگوییم که، این پمپ که با نام هایی همچون پمپ گریز از مرکز یا پمپ سانتریفیوژ نیز این روزها شناخته شده است یک وسیله مکانیکی برای انتقال آب با استفاده از انتقال انرژی چرخشی می باشد.

با کمک این دستگاه مایعات یا همان آب در امتداد محور خود به پروان ای که دارای سرعت در حال چرخش می باشد وارد می شود و توسط نیروی گریز از مرکز در امتداد محیط خود از طریق نوک پره پروانه خارج می‌شود.

در ادامه شما را با انواع پمپ آب طبقاتی، قیمت و مزیت ها و معایب این پمپ بیشتر آشنا خواهیم کرد.

پمپ آب طبقاتی

انواع پمپ آب طبقاتی

انواع پمپ طبقاتی

تمام مدل های پمپ آب که در بازار موجود می باشند و شما باید با توجه به نیاز ساختمان و مکانی که می خواهید آن را به پمپ آب مجهز کنید مدل مناسبی را انتخاب کنید پمپ آب طبقاتی نیز دارای انواع مختلفی می باشد که در این بخش به آن ها اشاره کرده و درباره هر یک از آن ها به اختصار اطلاعاتی را در اختیارتان قرار داده ایم.

  1. پمپ آب طبقاتی افقی
  2. پمپ آب طبقاتی عمودی

پمپ طبقاتی افقی

اولین نوع از انواع پمپ آب طبقاتی، پمپ افقی است که نصب و نگهداری آن در چند مرحله آسان انجام می شود.

این پمپ ها قابلیت این را دارند که دسترسی آسان به قطعات داخلی پمپ را برای شما فراهم می کنند و شما می توانند این نوع پمپ آب طبقاتی را به موتور، موتور الکتریکی یا حتی توربین وصل کنید.

پمپ آب طبقاتی از نوع افقی دارای مکش های جانبی با تخلیه کناری و مکش های انتهایی و بالای تخله بار می باشند.

بنابراین اگر قصد استفاده از پمپ طبقاتی برای فضای داخلی ساختمان را دارید بهترین گزینه پمپ آب طبقاتی افقی می باشد که فضای بسیار کمی را برای نصب نیاز دارد.

پمپ طبقاتی عمودی

اما، در ادامه مقاله مربوط به پمپ آب طبقاتی چیست؟ می خواهیم شما را با یکی دیگر از انواع این پمپ ها آشنا کنیم.

پمپ آب طبقاتی از نوع عمودی مزیت های زیادی دارد. مثلا: در مقایسه با پمپ افقی به فضای کوچکتری نیاز دارند.

پس اگر برای نصب پمپ طبقاتی فضای کافی و مناسب در اختیار ندارید این پمپ ها بهترین گزینه می باشند.

نکته مثبت بعدی درباره پمپ طبقاتی عمودی در مقایسه با پمپ افقی، این است که آن‌ها درگذر مایعات پرحرارت و یا اشاره‌ای بالاتر بهتر عمل می‌کنند.

عملکرد پمپ آب طبقاتی

تا به اینجای کار متوجه شدید که پمپ آب طبقاتی چیست؟ دارای چه مدل هایی می باشد و هر یک از انواع آن برای چه فضاهایی مناسب می باشند.

حال در ادامه می خواهیم درباره نحوه عملکرد پمپ آب طبقاتی با شما صحبت کنیم.

خب، در این مورد باید بگوییم که ساختار و طراحی این پمپ های آب به گونه ای است که پروانه ای در قسمت اصلی و مهم آن ها قرار داده شده است که این پروانه از یک سری پره‌های خمیده تشکیل شده است.

پره‌های نصب شده در پمپ آب طبقاتی معمولا توسط دو دیسک به هم متصل می شوند. پس به خاطر داشته باشید که اگر می خواهید از این پمپ برای انتقال مایعات به همراه جامدات استفاده کنید از یک پروانه پره باز استفاده کنید تا در زمان انتقال اختلالی به وجود نیاید.

پوشش پره پمپ طبقاتی، از دو ساختار می باشد که هدف آن ها کنترل شدت جریان مایعات خروجی است.

در واقع یک قیف منحنی با افزایش سطح مقطع، در سمت خروجی پمپ ایجاد می‌شود. این طرح باعث افزایش فشار مایع به سمت خروجی می‌شود.

کاربرد پمپ طبقاتی

عملکرد پمپ طبقاتی

نکات مثبت و منفی استفاده از Floor water pump

  • پیش از نصب پمپ طبقاتی در سازه خود بهتر است تمام جوانب آن را در نظر بگیرید
  • در شرایط مناسبی که آب بدون املاح از پمپ طبقاتی عبور کند این پمپ می‌تواند برای مدتی طولانی به کارکرد خود بدون هیچ مشکلی ادامه دهد.
  • قیمت پمپ طبقاتی نیز در مقایسه با پمپ‌های دیگر مقرون‌به‌صرفه تر است
  • با گذر مایعات با ریز جامدات بالا، پمپ‌های سانتریفیوژ به‌طور فزاینده‌ای ناکارآمد می‌شوند
  • پمپ‌های سانتریفیوژ برای هر برنامه‌ای که مایع متناوب باشد مناسب نیست.
  • اگر فشار تغذیه متغیر باشد، پمپ گریز از مرکز جریان متغیری ایجاد می‌کند.

قیمت پمپ آب طبقاتی

با توجه به این نکته که پمپ آب طبقاتی از جمله پمپ هایی است که در انتقال سیالات استفاده می شود دارای انواع مختلف از جنس های مختلف می باشد که این مسئله می تواند بر قیمت پمپ آب طبقاتی تاثیر بگذارد.

بنابراین شما دوستان عزیز می توانید با توجه به نیاز خود و در نظر گرفتن سیالات پمپ طبقاتی مورد نظرتان را انتخاب کنید.

دقت داشته باشید که قیمت پمپ طبقاتی به تعداد طبقات آن بستگی دارد و هرچه تعداد طبقات بیشتر باشد قیمت آن نیز افزایش خواهد یافت.

نصب Floor water pump

خوشبختانه طریقه نصب پمپ آب طبقاتی چندان پیچیده نیست و تنها با در اختیار داشتن یک فضای کافی می توانید مراحل نصب را به آسانی انجام دهید.

فقط این نکته مهم را برای نصب به خاطر داشته باشید که اکثر پمپ‌های طبقاتی بدون حرکت سیالات در داخلشان آغاز به حرکت نمی‌کنند پس باید پیش از نصب آن‌ها را پرکنید.

پمپ آب طبقاتی چیست؟

طریقه نصب پمپ آب طبقاتی

در نهایت اینکه

سعی ما بر این بود تا امروز و در این مقاله هر آنچه که نیاز است درباره اینکه پمپ آب طبقاتی چیست؟ قیمت پمپ آب طبقاتی چند است؟، انواع آن و همچنین طریقه نصب و عملکرد این پمپ بدانید در اختیارتان قرار دهیم.

شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد با مشاوران ما از طریق سایت shofazhiran.com در ارتباط باشید.

سوالات مربوط به پمپ آب طبقاتی چیست؟

  1. آیا پمپ آب انواع مختلفی دارد؟
    دو نوع عمده پمپ آب وجود دارد. پمپ های گریز از مرکز و پمپ های جابجایی مثبت که هر کدام زیر مجموعه های خود را دارند.
  2. کارآمدترین نوع پمپ چیست؟
    پمپ های جابجایی مثبت می توانند تغییرات فشار، جریان و ویسکوزیته را کنترل کنند و کارآمد باقی بمانند، برخلاف پمپ های گریز از مرکز که به خوبی از مرکز منحنی خود کار نمی کنند.
  3. پمپ آب گریز از مرکز بیشتر برای چه مصارفی استفاده می شود؟
    پمپ آب گریز از مرکز بیشتر برای مصارف کشاورزی استفاده می شود، این یک ماشین دوار است که در آن یک پروانه در داخل یک محفظه می چرخد، مایع را در مرکز آن می کشد و مایع را از طریق یک سوراخ در کنار بدنه به دلیل گریز از مرکز بیرون می اندازد.
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید