[vc_row][vc_column][woodmart_products spacing=”10″ taxonomies=”799″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

وظیفه اصلی مشعل های گازوئیل سوز

بطور کلی مشعل های گازوئیل سوز به منظور انجام شدن احتراق سوخت های مایع نفتی تولید می شوند. نوع عملکرد در مشعل به این نحو است که در مشعل ها، پمپ گازوئیل را از منبع دریافت می کنند و با شدت زیاد به 1 نازل با ویژگی های منحصر بفرد وارد می سازد. اغلب پمپ گازوئیل به موتور متصل است و به وسیله انرژی موجود در موتور حرکت و چرخش خود را انجام می دهد. ابتدایی ترین و مهم ترین نازل در این پروسه پودر کردن گازوئیل جهت میکس شدن با هوا است. گفتنی است که نازل در شکل گرفتن ظاهر شعله نیز نقش اساسی ایفا می کند. عملکرد پمپ گازوئیل مشعل ایران رادیاتور نیز بسیار مهم است که در این مقاله می خواهیم در مورد آموزش تعمیر پمپ گازوئیل مشعل صحبت کنیم.

مهم ترین اجزای سیستم های سوخت رسانی مشعل های گازوئیلی

چرا در این مقاله می خواهیم در مورد آموزش تعمیر پمپ گازوئیل مشعل صحبت کنیم؟ پاسخ این است که بوستر پمپ گازوئیل یکی از مهم ترین اجزای سیستم های سوخت رسانی مشعل های گازوئیلی است. در ادامه مهم ترین قسمت های این سیستم را بررسی می کنیم:

  • پمپ گازوئیل
  • شیر برقی گازوئیل
  • شیر تنظیم فشار گازوئیل
  • نازل مشعل گازوئیلی

پمپ گازوئیل

پمپ گازوئیل از دو چرخ دنده کوچک و بزرگ تشکیل شده. درون چرخ دنده بزرگ چرخ دنده کوچک قرار دارد. اتصال اصلی توسط چرخ دنده کوچک و محور موتور است که بهم متصل هستند.  با چرخش های چرخ دنده کوچک گازوئیل به اطراف دو چرخدنده پخش می شود و بین آنها تقسیم می شود. بعد از این پروسه گازوئیل از این محل ها خارج می شود.
پمپ گازوئیل بوسیله گازوئیل خنک می شود و باید به این نکته نیز توجه کرد در صورت خشک بودن پمپ می تواند آسیب های زیادی ببیند. دو خروجی در پمپ وجود دارد که یکی به سمت نازل و یکی دیگر به سمت مخزن است. بوسیله این خروجی گازوئیل های اضافی از پمپ به مخزن می رسد. برای مقابله با ایرادهای احتمالی بهتر است آموزش تعمیر پمپ گازوئیل مشعل تا حدی بلد باشید یا در صورت نیاز با تعمیرکار تماس بگیرید.

شیر برقی گازوئیل

این قطعه مهم که قصد داریم در ادامه صحبت هایمان در مورد آموزش تعمیر پمپ گازوئیل مشعل درمورد آن نیز حرف بزنیم بین نازل و پمپ گازوئیل قرار می گیرد.

این شیر بصورت تک ضربه و تک مرحله ای عمل می کند که در یک لحظه بصورت کامل باز می شود. برای برخی ها ممکن است این سوال پیش بیاید چرا در این سیستم به وجود شیر برقی گازوئیل نیاز است؟

در جواب باید گفت که از زمان استارت پمپ گازوئیل فشار گازوئیل با فراز و نشیب مواجه است. برای اینکه بتوانید شک شعله یک شکل داشته باشید باید فشار گازوئیل به بالاترین مرحله خود برسد، که برای این موضوع شیر برقی بسیار به سیستم شما کمک می کند.
بعد از استارت کار سیستم فن پمپ نیز شروع بکار می کند.

با توجه به این موضوع که نیاز است قبل از بوجود آمدن احتراق نیاز است داخل دیگ تمیز باشد باید فن فعال باشد و فعال شدن فن نیز توسط شیر برقی انجام می پذیرد. با ادامه مقاله آموزش تعمیر پمپ گازوئیل مشعل همراه ما باشید تا در مورد شیر تنظیم فشار گازوئیل و دیگر موضوع های مرتبط صحبت کنیم.

مشعل های گازوئیلی

اجزای مشعل گازوئیلی

شیر تنظیم فشار گازوئیل

این شیر پیش از شیر برقی سیستم و بعد از پمپ قرار می گیرد و مهم ترین کار این شیر بازگرداندن گازوئیل اضافی به منبع است.

اجزای تشکیل دهنده این شیر عبارتند از: سوپاپ، پیچ و فنر. با تنظیم شدن فشار فنر وقتی که فشار گازوئیل بیشتر شود. نیروی حاصل از آن بر نیروی فنر غلبه می کند و باعث به عقب رفتن سوپاپ می شود.

این عقب رفتن باعث حرکت گازوئیل از سمت ذخیره می شود. این شیر علاوه بر کارایی های دیگر از صدمه دیدن پمپ در اوقات باز نبودن شیر برقی گازوئیل ممانعت می کند. در ادامه آموزش تعمیر پمپ گازوئیل مشعل میخواهیم در مورد کارایی نازل صحبت کنیم.

نازل مشعل گازوئیلی

یکی از مهم ترین قطعات مشعل های گازوئیلی نازل است. نازل وظایف بسیاری بر عهده دارد که عبارتند از:

  1. آماده و پودر کردن گازوئیل برای میکس شدن با هوا
  2. شکل شعله له نازل بسته است
  3. کیفیت و عملکرد احتراق به کارکرد نازل مربوط است
  4. گنجایش مشعل نیز توسط نازل مشخص می شود

آموزش تعمیر پمپ گازوئیل مشعل

یکی از مهمترین تجهیزات مورد نیاز هر مشعل گازوئیلی پمپ است. پمپ گازوئیل در دو شکل با شیر برق و بدون شیر برقی موجود است.

شیر برقی وظیفه تنظیم و کنترل فشار خروجی پمپ را بر عهده دارد. در داخل این پمپ ها دو چرخ دنده وجود دارد. در اثر فعالیت موتور فن مشعل پمپ به حرکت در می آید. سپس مکش گازوئیل نیز انجام می شود. از لحاظ تعداد چرخ دنده کارایی و مدل پمپ متفاوت است. بصورت کلی نیز مقدار اضافی گازوئیل بوسیله دومین مجرا بازگشت می خورد. 

2 نکته مهم در جهت عملکرد درست پمپ گازوئیل

در ادامه مقاله آموزش تعمیر پمپ گازوئیل مشعل به ذکر 2 نکته می پردازیم که توجه به آنها خالی از لطف نیست:

  1. به جهت گردش پمپ توجه کنید؛ جهت گردش پمپ باید با گردش موتور هم مسیر باشد
  2. حرکت ساعت پمپ نیز راست گرد است و برعکس آن چپ گرد است.
پمپ گازوئیل

پمپ گازوئیلی مشعل

عیب یابی پمپ گازوئیل مشعل

نکات بسیاری وجود دارد که می خواهیم در ادامه بحث آموزش تعمیر پمپ گازوئیل مشعل به آن اشاره کنیم تا بتوانید راحت تر به عیب یابی گازوئیل مشعل بپردازید.

در صورت مواجه شدن با اتفاقات زیر بهتر است به فکر تعمیر مشعل گازوئیلی خود بیفتید:

  • کم بودن فشار گاز
  • عملکرد بد موتور
  • زیاد بودن صدای احتراق مشعل
  • پس زده شدن شعله ها

علت های خاموش شدن مشعل گازوئیلی که بهتر است در آموزش تعمیر پمپ گازوئیل مشعل به آنها نهایت دقت را کنید عبارتند از:

  • کثیفی چشم الکترونیک
  • خراب بودن رله
  • قوی نبودن خازن الکتروموتور
  • جریان آب یا هوا در مدار
  • مسدود شدن دودکش
  • مسدود بودن خروجی گازهای حاصل از شعله
تعمیر پمپ گازوئیل معشل

تعمیرکار پمپ گازوئیل معشل

در نهایت اینکه

آموزش تعمیر پمپ گازوئیل مشعل مسئله بسیار مهمی است. توصیه می شود در صورت بروز مشکل و عیب در مشعل های گازوئیلی و گازی با تعمیر کار ماهر تماس بگیرید.

اگر برای تعمیر سیستم دست نجبانید ممکن است کل سیستم دچار صدمه و مشکل شود. برای کسب اطلاعت بیشتر درمورد تعمیر مشعل گازوئیل سوز می توانید با کارشناسان شوفاژ ایران از طریق سایت shofazhiran.com تماس بگیرید.

سوالات متداول آموزش تعمیر پمپ گازوئیل مشعل

  1. دلیل اصلی خاموشی مشعل گازوئیلی چیست؟
    یکی از مهم ترین دلیل های این اتفاق کم بودن فشار سوخت است.
  2. علل درست کار نکردن موتور مشعل چیست؟
    خراب بودن فیوز، رله یا اکواستات می تواند منجر به عملکرد ناصحیح موتور شود
  3. چگونه مشکل روشن نشدن مشعل را برطرف کنیم؟
    در صورت مواجه شدن با روشن نشدن مشعل ناشی از کار نکردن جرقه زن بهتر است بدانید که مشکل از بد کار کردن جرقه زن یا خرابی ترانسفورمر است که باید هرچه زودتر درست شوند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

3.7/5 - (4 امتیاز)